E-magazines

Kwalitatieve content is de basis voor online marketing. Daarbij streven we naar een zo hoog mogelijk bereik van de boodschap. Het toevoegen van beleving aan de content kan uitstekend met de inzet van een digitaal magazine. We willen de doelgroep het merk of productconcept daadwerkelijk laten beleven. In onze praktijk is gebleken, dat e-magazines intensief worden gelezen en veelvuldig worden gedeeld.

  • Retail
  • Foodservice
  • Nordic
  • Foodbloggers
  • Redacties

Dorsvlegel Pasen

De aankondiging van onze website hebben we gedaan door de inzet van een specifiek thema magazine Pasen 2015. Dit gaf ons de gelegenheid om ons als team en individueel te presenteren. De lezer heeft kennis kunnen nemen van persoonlijke Paas gerechten of – invulling. Daarnaast experimenten we graag met nieuw media, zodat we op basis van eigen ervaring gefundeerd advies kunnen uitbrengen over de inzet van e-magazines.

Tapas Nuts

Hoe maak je een onderscheidend Europees concept van premium noten? Niet alleen door een passende conceptnaam en verpakkingen te ontwikkelen, maar ook door het concept digitaal te laten beleven. Met als doel dat iedere verkooplocatie (supermarkt, horeca, deli) in Europa in twee minuten en in  één oogopslag begrijpt wat de omzetkansen zijn. Het magazine was ook de verrassende uitnodiging voor de foodbeurs Anuga in Keulen. De opkomst was overweldigend. Inmiddels is ook gebleken, dat het een prima tool is om een new business afspraak te realiseren.

Ranfru Stoofperen

Gijsbert van Randwijk, eigenaar van deze fruitstoverij wilde graag zijn relaties en klanten informeren over het 20 jarig bestaan en iedereen persoonlijk inspireren rondom de veelzijdigheid van stoofperen. Het magazine is thematisch vormgegeven, inspirerend, gemakkelijk deelbaar en afgestemd op de verschillende doelgroepen (retail, foodservice, bloggers, redacties) . Uiteraard met een call – to – action.

Dorsvlegel Culitrip

De toegevoegde waarde van gemeenschappelijke  content creatie en het vergroten van de kwaliteit van het bereik komt samen in een goed georganiseerde culitrip. Reis mee met onze recente culitrip naar Oostenrijk en ervaar zelf wat de meerwaarde voor uw bedrijf of merk kan zijn. Ontdek de mogelijkheden van een e-magazine om extra beleving aan uw boodschap toe te voegen.

TANTE FANNY

Een belangrijk onderdeel binnen het commerciële proces is het bijdragen aan groei van de betreffende categorie. Een belangrijke groeibron voor gekoelde degen op rol is inspiratie met aantrekkelijke recepten. De presentatie voor het jaargesprek 2015 is gemaakt als e-magazine. Assortimentsvisie en receptenpromotie is daardoor makkelijk deelbaar met formule management, online marketing en categorie management.

© Copyright - Dorsvlegel