Van contact naar resultaat

Bloggers, wie kent ze niet? Daar waar in de begindagen bloggers online publiceerde wat ze deden, inclusief foto (die echt niet altijd zo mooi was) werden bloggers met de jaren steeds beter, bekender, professioneler en stegen sommigen tot ongekend online bereik.

Dat blijft natuurlijk niet ongemerkt, zeker niet in een tijd waarin online, offline overstijgt. Wat wil je dan als bedrijf? Dat bloggers over jouw product of bedrijf gaan schrijven. Ook dit is verandert, in het begin was dit nog en ”vriendendienst”, tegenwoordig worden hier flinke bedragen voor gevraagd.

Dorsvlegel heeft in de afgelopen jaren een database opgebouwd met een aantal bekende bloggers waar wij graag mee samenwerken, maar die ook graag met ons samenwerken. Denk hierbij aan blogs als Francesca Kookt , Liefde voor Lekkers, De Groene meisjes, PuurGezond en Rutger Bakt. Wij selecteren bloggers die passen bij het product van de klant. Voor het merk Tante Fanny hebben wij contact gezocht met Rutger van den Broek, oud winnaar van Heel Holland Bakt. Rutger bakt de meest lekkere en mooie creaties en heeft inmiddels 2 kookboeken op zijn naam staan. Bakken met bladerdeeg is heel leuk, maar Rutger geeft toe dat je de stap van het zelf bladerdeeg maken best eens kan overslaan en kan vervangen door vers deeg op rol. Dat bood perspectief tot samenwerken met een patissier en nu hebben we een interactieve samenwerking voor een jaar met oa. een culytrip naar Tante Fanny in Oostenrijk, 10 blogberichten met beeld, een bezoek aan onze content dag (waar wij 1 van zijn recepten direct zullen verfilmen) met als kers op de taart, het vastleggen van al deze mooie recepten en film in een online magazine.

De wereld van bloggers is dynamisch. Het gezamenlijke doel is het maken en verspreiden van de beste content met een zo hoog mogelijk bereik bij de lezers van de blogger, maar ook bij de lezers van de klant. Dit kun je bereiken door te investeren in een intensieve samenwerking voor langere termijn waar wij graag meer over vertellen.

Carlieke_fotoblog

 

Neem contact op.

Francesca kookt:

https://www.francescakookt.nl/oostenrijk-van-pompoenpitolie-tot-de-lekkerste-taartjes/

Liefde voor lekkers:
https://liefdevoorlekkers.nl/2015/12/03/jam-baconrolls-met-pompoenpitjes/

De Groene meisjes:

https://peulvruchten.nl/curry-met-linzen-bloemkool/

PuurGezond:

https://www.nieuwsvoordietisten.nl/nieuws/nieuws/article/ruim-baan-voor-peulvruchten/