Over ons

Genieten van heerlijk eten en drinken is voor ons van grote waarde. Daarom zetten wij graag onze kennis in food marketing en sales in voor mooie foodbedrijven. Zo helpen wij onze klant aan mooie resultaten en hún klant aan een fantastische food beleving.

Persoonlijk contact, pure passie en expertise

Onze aanpak is persoonlijk en wij gaan ver in ons partnerschap. Dat komt doordat wij vanuit een pure passie voor food te werk gaan. Heb jij een te gek concept of een product van geweldige kwaliteit? Dan willen wij dat jouw merk wordt gezien en je product wordt geproefd en gekocht. Met onze specialistische kennis en meer dan twintig jaar ervaring in food marketing en sales krijgen wij dat voor elkaar. Persoonlijk contact, passie voor food en specialistische kennis; dat zijn de hoofdingrediënten van Dorsvlegel.

Ontmoet de mensen

Als team beheersen wij alle skills die nodig zijn om een totaal food project op te zetten en uit te voeren. Iedere expert kan jou individueel bijstaan, maar samen zijn we nóg sterker. Door samen te werken kunnen we de jouw food uitdagingen aan!

Henk Groeneveld Retail specialist

‘Naast de smaak van Food is de dynamiek van Food ook verslavend! De mix van consumenten, retailers, producenten en onszelf vraagt extreme alertheid voor continue vooruitgang.’

Carlieke Koudijs Online marketing

‘Mijn altijd aanwezige interesse en passie voor Food is de inspiratie voor mijn dagelijkse werkzaamheden.’

Dirk van Leenen Foodmarketeer, eigenaar

‘Een goede maaltijd brengt aangenaam gezelschap bij elkaar.’

Dus zit je met vragen als:

Koffie drinken?
Online vindbaar én zichtbaar zijn? Bel of mail ons!