Projecten

Wij genieten van uitdagende food projecten net zo veel als van uitgebreid koken en tafelen. En in beide gevallen staan prachtige producten centraal. Van ambachtelijke broden tot biologische kaas uit de Hoeksche Waard, en van boerderijchips tot Tomaat Americain: met ons klantenportfolio kunnen we al een aardige borrelplank vullen. Ook ons palet aan kennis en ervaring is breed. Zo hielpen we onze klanten met hun merkintroductie, assortimentsopbouw, met hun online zichtbaarheid via de zoekmachine en social media, en met de creatie van foodblogs, food video’s, receptfoto’s, food PR en nog veel meer. Neem gerust een kijkje in de keuken van Dorsvlegel!

Toppaz

Niemand laat zijn gasten graag wachten en wil constante kwaliteit serveren. Kant-en-klaar, supermakkelijk, met lukt altijd garantie. Onze producten zijn voorgebakken, om de kwaliteit te garanderen. Ze zijn diepvries, dus handig in voorraadbeheer en het voorkomt verspilling.

Tante Fanny

Verse deeg, opgerold op bakpapier. Wat gestart is als lokale testmarkt in supermarkten is uitgegroeid tot een landelijk verkrijgbaar merk met een sterke online community. Wij zijn verantwoordelijk voor de sales, marketing en de online marketing. Steeds meer consumenten maken pizza met ons deeg.

Teutoburger

Het succesvol ontwikkelen van de markt van koolzaadolie in Nederland heeft geresulteerd in het de vraag of ons team ook in de Nordic koudgeperste bio-oliën kan verkopen. Onze biologische lijnzaadolie is in NL het best verkopende merk lijnzaadolie.

Peulvruchten.nl

In 2016 is dit inspiratieplatform gestart met alles over gedroogde peulvruchten. De website wordt heel goed bezocht met veel nieuwsbrieflezers. Inspiratie over gedroogde erwten, bonen en linzen, die bijdraagt aan meer consumptie van plantaardige eiwitten.

Jeremy’s Relish

Boost your dish! Dat kan met de nieuwste smaakmakers ontwikkeld door chef Jeremy Vermolen. Op basis van de 3 soorten zijn er ruim 20 recepten gemaakt, zowel voor de consument als voor de professionele chef. De hit bij de zomer BBQ in 2022.

Kohberg

Deze familie bakkerij uit Denemarken is marktleider in gezonde (rogge) broden en bakt premium kwaliteit Danish Pastry. Dit past uitstekend bij het koffie & theemoment. Op dit moment introduceren we zorgvuldig geselecteerd assortiment in de Benelux.

Van jouw product ook een gaaf project maken?

Kom gezellig op de koffie in Willemstad

Koffie drinken?
Wil je brainstormen over jouw foodpitch? Bel of mail ons!