FOOD MARKETING

Marketing vormt de kern van Dorsvlegel. Strategie, innovatie, trade marketing, merken, huismerken, productcategorie-studies en doelgroepmarketing zijn voor ons dagelijkse kost. Daarbij maken we de verbinding met online marketing en richten we ons met name op de creatie van toegevoegde waarde op het gebied van marketing en verkoop.

FOOD SALES

Wij behartigen de verkoop van een beperkt aantal geselecteerde partners in binnen- en buitenland. Het uitgangspunt hierbij is, dat ze onderscheidende producten of concepten bieden onder merk of huismerk. Dankzij hun professionaliteit, schaalgrootte en toegevoegde waarde leveren ze aan de Top 5 spelers in ieder marktsegment, inclusief discount.

FOOD ONLINE

In het kwalitatief informeren van de verschillende doelgroepen zijn de digitale mogelijkheden onbeperkt en effectief. Op basis van onze ervaren specialisten kunnen we aangeven wat wel en niet werkt op het gebied van websites, webshops, digitale nieuwsbrieven, emailmarketing, foodblogging en social media.

FOOD MARKETS

Als bedrijf hebben we ruime ervaring binnen de verschillende marktsegmenten. We investeren dagelijks in kennis en geloven in de toekomst van multichannel verkopen. Iedere specialist is actief in één van de navolgende segmenten: foodretail, foodservice, food speciaalzaken, food webshops.

FOOD INSIGHTS

Gedetailleerde kennis over de marktsegmenten, doelgroepen en consumentengedrag is noodzakelijk om een sterke gesprekspartner te zijn bij de verschillende klanten. Wij beschikken over actuele databases m.b.t. foodretail en foodservice en werken in verschillende productcategorieën samen met gerenommeerde marktonderzoekers.

FOOD TRAVELLER

Binnen food bestaan er geen grenzen meer. Het klassieke denken in import en export is aan het verdwijnen en er ontstaan steeds meer directe relaties tussen klanten en producenten in Europa. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk in de NORDIC en ondersteunen u graag met het vinden van de juiste zakenpartners.

© Copyright - Dorsvlegel