Onze diensten

Food marketing

Elk food product is uniek: qua smaak, qua uiterlijk, qua beleving… Wij zien het als een voorwaarde om deze food eigenschappen het beste tot hun recht te laten komen in de marketing uitingen rond dit product. Met onze jarenlange ervaring in food kunnen wij als geen ander ontdekken welke boodschap het beste voor jouw product spreekt én hoe we deze kunnen verspreiden via contentmarketing, social media of bij jou in de buurt!

Food sales

Heb jij een mooi food product ontwikkeld, maar vind je het lastig om deze aan de man te brengen? Of twijfel jij over het kanaal dat het meest geschikt is voor de verkoop? Het is enorm zonde als jouw food concept niet ontdekt wordt, want je wilt natuurlijk zoveel mogelijk mensen verblijden met jouw lekkernij. Geen zorgen: wij helpen je met het verkopen van je product op de kanalen die relevant zijn voor jouw doelgroep.

Food online

Tegenwoordig kun je er als bedrijf bijna niet meer onderuit: online aanwezigheid. Denk hierbij aan het runnen van een website, webshop, digitale nieuwsbrief, e-mailmarketing, food blogging en social media. Dat klinkt nogal overweldigend, maar gelukkig hoef je niet alles zelf te doen. Dorsvlegel kan je ontzorgen op het gebied van online food marketing. Van de ontwikkeling van een sterke website tot aan de inzet van advertenties waarmee jouw product je doelgroep in één klap verleidt.

Food consultancy

Wil jij een nieuwe food business opzetten? Of wil je met jouw foodbedrijf een nieuw marktsegment betreden of inspringen op de allernieuwste food trend? Dan loopt onze ervaren food consultant graag een tijdje mee in jouw bedrijf. Dorsvlegel is specialist op het gebied van food marketing en sales: met onze brede expertise en frisse blik weten wij jouw ambitie praktisch te ondersteunen.

Interesse in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Koffie drinken?
Wil je brainstormen over jouw foodpitch? Bel of mail ons!